Bezoekers kregen een rondleiding op het bouwterrein
Bezoekers kregen een rondleiding op het bouwterrein

Voor Open Wervendag opende Utopia voor de eerste keer de deuren. Ruim 1600 bezoekers bezochten de werf en mochten zelf het enthousiasme voor dit unieke project ondervinden. Dat smaakt naar meer!
Waar komen de boeken? En de cd’s? Waar ga ik piano kunnen spelen? En waar komt nu dat Utopia-café? Allemaal vragen waar de bezoekers van Utopia gisteren een antwoord op kregen terwijl ze door het oude hoekgebouw naar de nieuwbouw wandelden. Het atrium, de concertzaal, de leeszalen, de instrumentenklassen … wie er was, kreeg meteen een duidelijk beeld van hoe het er over een paar maanden echt uit zal zien. De fijne reacties bleven niet uit.
Op de Graanmarkt kregen de bezoekers nog meer info over de geschiedenis en het archeologische onderzoek. En uiteraard was er ook ruimte voor ontspanning met optredens van leerlingen van de academie, een drankje en een hapje.
Utopia staat voor talent, inspiratie, ontmoeting en creativiteit en dat mochten we gisteren duidelijk voelen. Bedankt aan alle bezoekers en tot binnenkort!

Bekijk andere berichten